Üretra Darlığı Tedavisi Kursu Teşekkür Yazısı

9 Eylül 2018 Pazar

Değerli Meslektaşlarım,

6 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Florence Nightingale hastanesinde Dr. Sanjay Kulkarni, Dr. Justin Chee ve Dr. Paksi  Satyagraha’nın katılımı ile “Üretra Darlığı Tedavisi Canlı Cerrahi” kursumuzu 50 katılımcı ile gerçekleştirdik. Kursumuzdaki canlı cerrahi uygulamalarını kısa süre içinde web sayfamızda yayınlayacağız.

Derneğimiz “Üretral Rekonstrüksiyon Çalışma Grubu” Başkanı Prof. Dr. Zafer Aybek’e,  organizasyonda önemli rol oynayan Dr. Oktay Demirkesen, Dr. Bülent Alıcı ve Dr. Cem Başataç’a, İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Akpınar’a, kursumuz için ortam ve destek sağlayan Florence Nightingale Yönetim Kurulu’na, yabancı konuklarımızı ülkemize 4.Ürolojik Cerrahi Kongresi için davet eden Ürolojik Cerrahi Derneği Yönetim Kuruluna ve son olarak destekleri için Recordati ve Andromed firmalarına teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla.