KONTİNANS DERNEĞİ SOSYAL MEDYADA

1 Nisan 2018 Pazar

Sevgili Meslektaşlarım,

Bildiğiniz gibi, 5. Ulusal İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi Kongresinde konuşmacı hekimlerin yaptığı konuşmalardan kesitleri Kontinans Derneği'nin sosyal medya hesaplarında (Facebook, Twitter, İnstagram) paylaşmıştık. Bu paylaşımlara çok olumlu geri dönüşler almamız üzerine Siz Değerli Üyelerimizin katıldıkları bilimsel toplantılardan "İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi" ile ilgili eve götürülecek mesajlarınızı derneğimiz üzerinden sosyal medyada paylaşmaya başladık.

Bu amaçla katılacağınız bilimsel toplantılardan veya panellerden "İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi" ile ilgili konuşmalarınızı fotoğraf ve notları dernek sekreterimiz Gülşah Yazıcı'ya 0541 328 11 74 numaralı telefonun WhatsApp uygulaması üzerinden iletmeniz gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim.

Göndereceğiniz kısa notlar ve fotoğrafların içeriği sosyal medyadan bizi takip eden kişi veya hekimlere bilimsel mesaj vermelidir.

Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Prof. Dr. Tufan Tarcan
Kontinans Derneği Başkanı