6. ULUSAL İŞLEVSEL ÜROLOJİ ve KADIN ÜROLOJİSİ KONGRESİ

Değerli Meslektaşlarım,

Derneğimiz tarafından düzenlenecek olan 6. İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi Kongresinin önceki duyuruda belirtilen yeri ve tarihinde değişiklik yapılmıştır. Kongremizi 2 – 6 Ekim 2019 tarihleri arasında Gloria Golf Resort Otel/Antalya’da gerçekleştireceğiz. Her zamanki gibi sizlere doyurucu ve güncel bilgilerle dolu bir kongre içeriği sunmak amacındayız. Uluslararası ve ulusal düzeyde işlevsel üroloji ve kadın ürolojisi alanında deneyimli otoritelerin kongremize katılımını sağlayarak ilgilendiğimiz konularda birebir tartışma olanağı sağlamak gayreti içindeyiz. Artık geleneksel hale gelen, “ICS Add-on Educational Course” bu kongrenin bilimsel programının içinde olacaktır.

Kongremizle ilgili gelişmeleri sizlere mail yoluyla ulaştırmaya devam edeceğiz.

2 - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında Gloria Golf Resort Otel/Antalya’da yapılacak olan 6. İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi Kongresinde buluşmak üzere hepinize saygılarımı sunuyorum.